Slide Agenzia di comunicazione BeWoW Group - Background slider

AGJENSIA KOMUNIKIMI, PRODHIMI
E SHERBIME MULTIMEDIALE.

Flake slider BeWoW Group Flake slider BeWoW Group Flake Slider BeWoW Group Flake slider BeWoW Group Flake slider BeWoW Group Flake slider BeWoW Group

KRIJIMI, PRODHIMI DHE SHPËRNDARIA
E FUSHATAVE REKLAMUESE.

PRODHIMI DHE SHPËRNDARJA E PROJEKTEVE
MULTIMEDIALE PËR KINEMA, TV
MUZIKË NE FUSHEN MEDIA-VIZIVE.

KONSULENCË PËR PROJEKTE
KOMERCIALE, ARTISTIKE DHE SOCIALE.

AGJENSI EVENTESH
ORGANIZIM TE EVENTEVE
ARTISTIKE INTERNAZIONALE,
KULTURORE DHE KOMERCIALE.

Rreth Nesh


Ekipi ynë ofron mbështetje të plotë, nga krijimi në shpërndarjen e çdo projekt komercial, artistik dhe social, pa kursyer energjite e duke optimizuar buxhetin në dispozicion.Me përdorimin e teknologjive dixhitale më moderne, ne ju tregojmë përvojën tonë të veçantë në dhënien e emocioneve dhe duke lënë keshtu shenjë të një historie…: E Juaja.

Ekipi ynë ofron mbështetje të plotë, nga krijimi në shpërndarjen e çdo projekt komercial, artistik dhe social, pa kursyer energjite e duke optimizuar buxhetin në dispozicion.Me përdorimin e teknologjive dixhitale më moderne, ne ju tregojmë përvojën tonë të veçantë në dhënien e emocioneve dhe duke lënë keshtu shenjë të një historie…: E Juaja.

Partnerët Tanë


Info-Media


Kontakt


Via Tuscolana 1055, Cinecittà Studios, 00173, Roma - Italia

Via Tuscolana 1055, Cinecittà Studios, 00173, Roma - Italia